Juridisk rådgivning

På sikker grund

Udvikling, udlejning og administration af fast ejendom omfatter mange forskellige og komplekse retsområder. Hvis juraen ikke er på plads, kan det få store økonomiske konsekvenser. Med Newsec er du på sikker grund. Vores kompetente juridiske afdeling giver dig professionel rådgivning og hjælp med alle aspekter inden for udvikling, optimering, udlejning og administration af fast ejendom.

Vores juridiske afdeling

Vores højt kvalificerede juridiske afdeling har, til forskel fra andre juridiske rådgivere på markedet, mulighed for hurtigt og effektivt at trække på Newsecs øvrige faggrupper inden for bl.a. teknik, drift og økonomi. Du sikres derfor den bedste juridiske rådgivning, som også tager hensyn til praktiske og økonomiske forhold. Vi fokuserer på at levere værdiskabende og komplette løsninger til dig, som er baseret på dine konkrete ønsker og behov.
Den juridiske afdeling har mange års erfaring, ekspertise og indsigt med rådgivning af ejendomsfonde, pensionskasser, foreninger samt mindre og større ejendomsinvestorer, både danske og internationale. Vi sørger for at synliggøre og optimere alle relevante vilkår og risici for dig, inden en aftale underskrives. Herefter kan vi sikre gennemførelsen af aftalen.

Vi rådgiver bl.a. om:

Læs mere om Juridisk Rådgivning i vores brochure

Læs forretningsbetingelserne gældende for den juridiske rådgivning og bistand

  • Mange års erfaring Vores juridiske afdeling har mange års erfaring, ekspertise og indsigt i rådgivning inden for fast ejendom.
  • Forskellige kunder Vi rådgiver en lang række af ejendomsfonde, pensionskasser, foreninger, samt mindre og større ejendomsinvestorer, både danske og internationale.
  • Unik rådgivning i forbindelse med køb Vi tilbyder 360 graders due diligence.

Jeg vil gerne kontaktes

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om vores ydelser inden for juridisk rådgivning.

Katrine Ly Head of Legal Direkte +45 45 26 86 45 Mobil +45 51 22 24 80