God ejendomsadministration

Grundighed og høj kvalitet

God ejendomsadministration bygger på forståelse af kundens forretning og ejendomme og en god dialog med lejerne.

Newsec leverer den grundlæggende administration af lejeforholdene og lejekontrakterne. Det indebærer opkrævning af leje og andre pligtige betalinger fra lejerne, håndtering og meddelelse om årlige lejereguleringer, besvarelse af lejerhenvendelser, håndtering af lejemåls­ændringer, opsigelser og fraflytning af lejere.

Stor datadisciplin er samtidig et nødvendigt særkende, som rapporteringen i dagligdagen bygger på. Med det fundament er der ingen grænser for, hvad vi kan tilbyde, uanset om det drejer sig om administration af bolig- og erhvervsejendomme, ejendomsselskaber eller ejendomme med nødlidende finansiering.

Newsec har styrken til at opfylde kundernes behov.

Management & Udlejning

Vi får lejemålene til at leve, uanset om vi taler kontor-, bolig- eller butikslejemål. Vi tænker langsigtet og kreativt, hvilket vi forbinder med muligheder i stedet for begrænsninger, når vi taler erhvervs- og boligudlejning samt administration, drift og management af shoppingcentre.

Vi er i højere grad end traditionelle mæglere gearet til større og mere komplekse opgaver med mange enheder, herunder også projektudlejning.

Økonomi

Tal er langt mere end et regnskab. Vi gør ejendomsdata til brugbar viden og skaber det fulde økonomiske overblik for din ejendom eller portefølje. Vores ejendomsdata indebærer alle former for rapportering, analyse eller beregning af nøgletal m.m.

Helt traditionelt sørger vi naturligvis for udarbejdelse af materiale med fuld dokumentation til din revisor i forbindelse med årsafslutning. Vi hjælper gerne med årsrapporter, selvangivelser og udarbejder budgetter og estimater baseret på dine forventninger til fremtiden.

Brug os online via InvestorWeb eller D-nøglen.

Drift og teknisk bistand

En ejendom er mere end mursten. Det er også teknisk drift og vedligeholdelse. Drift og vedligeholdelse indebærer tilstandsvurdering, vedligeholdelsesplaner, byggestyring og økonomiopfølgning til renholdelse og pasning af inde- og udearealer. Andre gange kan der være brug for projektstyrring, hvor vores faglige og kompetente medarbejdere med arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører, tekniske tegnere og projektledere tager over.

Vi kan også identificere den helt rigtige bæredygtige energiløsning, der passer præcis til din ejendom.

  • Fra ejendomsdata til nyttig viden Vi giver jer det fulde overblik i kvartalsrapporter fire gange årligt.
  • Åben dialog med lejerne Tilfredse lejere er afgørende for jeres forretning.
  • Business Intelligence Vi har udviklet det mest omfattende benchmark-værktøj i Danmark med flere end 600 ejendomme.

Jeg vil gerne kontaktes

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om vores ydelser inden for ejendomsadministration.