Vores ydelser

Overlad det daglige ansvar til Newsec

Newsec administrerer godt og vel 1.000 foreninger rundt omkring i Danmark, og vi ved, hvad der er vigtigt ude i foreningerne. Lad os administrere jeres forening. Så sikrer vi, at den daglige drift er i orden. Med en administrationsaftale i Newsec får I mulighed for at bruge alle de kompetencer, vi har. I kan få hjælp til byggeprojekter i vores projektafdeling og hjælp til for eksempel tinglysning og andre juridiske gøremål i vores juridiske afdeling.

Få en skræddersyet administrationsaftale

Newsec tilbyder alle foreninger skræddersyede administrationsaftaler, som passer til foreningens behov. Sammen sikrer vi, at jeres visioner, alle de praktiske og juridiske opgaver samt økonomien går op i en højere enhed. 

I front digitalt

Jeres forening får adgang til vores online værktøjer som ProBo, der giver jer mulighed for at følge alle dispositioner i foreningen. Derudover får I en foreningshjemmeside, der sikrer, at alle beboere er opdateret med de nyeste dokumenter. 

I kan også få adgang til Den Digitale Generalforsamling, hvor beboerne kan deltage i afstemninger og generalforsamlinger online uafhængig af tid og sted.

Hvad administrerer Newsec?

  • Andelsboligforeninger
  • Ejerforeninger
  • Grundejerforeninger
  • Gårdlaug
  • P-laug
  • Bådlaug
  • Kolonihaveforeninger

- Og meget mere. Hos Newsec kan vi hjælpe med at administrere de fleste foreninger.

Foreningsadministration

Med en administrationsaftale hos Newsec får jeres forening en skræddersyet løsning med en kombination af vores tillægsydelser, der passer til jeres behov.

Letadministration

Vi tilbyder ’Let Administration’ til mindre ejer- og andelsboligforeninger på op til 20 boligenheder for kun 24.625 kr. inkl. moms.