Tid til energimærkning af jeres ejendom?

Tid til energimærkning af jeres ejendom?
29. november 2019

I Danmark er det lovpligtig at energimærke alle typer af bygninger over 60 kvadratmeter. Energimærkningen er til for at synliggøre energiforbruget samt oplyse om mulige forbedringer af bygningens energiforhold i form af en rapport. Mærkningen gennemføres af certificerede energimærkningsfirmaer. I Newsec kan vi hjælpe dig med at finde en godkendt energikonsulent til en fornuftig pris.

Vores afdeling for Energi & Indeklima samarbejder løbende med energikonsulenter og har udvalgt tre energimærkningsfirmaer, der kan levere kvalitet til en fornuftig pris. Vi tilbyder at tage hånd om processen med at finde et certificeret energimærkningsfirma, så I ikke selv behøver at bruge tid på at indhente tilbud fra forskellige aktører på markedet.

Hvis vi skal hjælpe med at håndtere processen for jer, udgør Newsecs honorar 1.495 kr. inklusiv moms. Honoraret for udarbejdelse af selve energimærkningen afholdes af foreningen direkte til leverandøren og er ikke indeholdt i Newsecs honorar.

Vi har gjort det nemt for jer

Det eneste I skal gøre er at kontakte jeres daglige administrator i Newsec. Herefter sender vi foreningens energimærkninger i udbud hos tre udvalgte energimærkningsfirmaer. Så snart vi har modtaget en tilbagemelding fra energimærkningsfirmaerne inden for ca. fem arbejdsdage, vender vi tilbage med den bedste pris på udførsel af opgaven og kontaktinformationer til pågældende aktør. Newsec deltager ikke i den videre proces.
Er du i tvivl om, hvem jeres daglige administrator i Newsec er, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 45 26 01 02, så kan vi hjælpe dig.

Er du i tvivl om, hvornår dit energimærke udløber, så tjek her

Energimærket skal fornyes hvert 10. år. På Sparenergi.dk kan du finde dit energimærke og samtidig se, hvornår energimærkningen på jeres ejendom udløber.

Om Energi og indeklima

Newsecs afdeling for Energi & Indeklima arbejder med ejendommes energimæssige tilstand, arbejdsmiljø og bæredygtighed og tilbyder rådgivning inden for disse områder med fokus på at opnå de størst mulige besparelser.
Hvis du vil høre mere om vores produkter og ydelser, er du velkommen til at kontakte Rådgivnings- og udviklingschef Ann-Sofie B. Leif Hansen på telefon 45 26 86 11 eller e-mail alh@newsec.dk.

Foreninger Nyhedsbreve År 2019
Energi og indeklima Læs mere
Drift & Vedligehold Læs mere