Information omkring generalforsamlinger og forlængelse af restriktioner

Information omkring generalforsamlinger og forlængelse af restriktioner
22. januar 2021

Som vi skrev i vores seneste nyhedsbrev, efterlod vi desværre ikke helt COVID-19 i 2020, hvorfor store dele af Danmark fortsat er lukket ned. For at begrænse udbredelsen af coronasmitten er restriktionerne endnu engang blevet forlænget. Derfor er situationen fortsat uændret i forhold til vores seneste information, og vi har fortsat indstillet deltagelse i alle fysiske møder af hensyn til vores medarbejderes og jeres sundhed samt myndighedernes seneste retningslinjer. Du kan læse hele nyhedsbrevet her.

Vi har oplevet, at flere foreninger har henvendt sig til os i forhold til afholdelse af enten virtuel eller digital generalforsamlinger. Vi gør dog opmærksom på, at denne måde at afholde generalforsamlinger på ikke egner sig til alle foreninger.

Kontakt derfor jeres administrator for at høre nærmere om mulighederne for afholdelse af generalforsamling i jeres forening.
I tilfælde af ændringer i forhold til vores deltagelse og afholdelse af generalforsamlinger og andre møder, vil der komme et nyt nyhedsbrev med information omkring dette.

Kontakt os, hvis I har ændringer

I kan kontakte jeres daglige administrator pr. mail, hvis I har spørgsmål eller ønsker en allerede planlagt generalforsamling eller møde udsat.

Hos Newsec gør vi forsat alt for at opretholde den sædvanlige drift og administration af alle vores kunders ejendomme ud fra de forholdsregler og vejledninger som myndighederne opstiller. I kan også løbende holde jer orienteret om, hvordan Newsec forholder sig til situationen vedr. coronavirus på vores hjemmeside newsec.dk.

Foreninger Orienteringsbreve År 2021