Foreninger

Velkommen til Newsec foreningsafdeling. Vi ved alt om administration af foreninger

Overlad det daglige ansvar til Newsec

Newsec administrerer flere end 1.000 foreninger rundt omkring i Danmark, og vi ved, hvad der er vigtigt ude i foreningerne. Lad os administrere jeres forening. Så sikrer vi, at den daglige drift er i orden. Med en administrationsaftale i Newsec får I mulighed for at bruge alle de kompetencer, vi har. I kan få hjælp til byggeprojekter i vores projektafdeling og hjælp til for eksempel tinglysning og andre juridiske gøremål i vores juridiske afdeling.

Få en skræddersyet administrationsaftale

Newsec tilbyder alle foreninger skræddersyede administrationsaftaler, som passer til foreningens behov. Sammen sikrer vi, at jeres visioner, alle de praktiske og juridiske opgaver samt økonomien går op i en højere enhed. 

I front digitalt

Jeres forening får adgang til vores online værktøjer som ProBo, der giver jer mulighed for at følge alle dispositioner i foreningen. Derudover får I en foreningshjemmeside, der sikrer, at alle beboere er opdateret med de nyeste dokumenter. 

I kan også få adgang til Den Digitale Generalforsamling, hvor beboerne kan deltage i afstemninger og generalforsamlinger online uafhængig af tid og sted.

Hvad administrerer Newsec?

  • Andelsboligforeninger
  • Ejerforeninger
  • Grundejerforeninger
  • Gårdlaug
  • P-laug
  • Bådlaug
  • Kolonihaveforeninger

- Og meget mere. Hos Newsec kan vi hjælpe med at administrere de fleste foreninger.

  • Plads til store og små Vi har alt fra store andelsforeninger til små bådlaug i administration. Alle er lige vigtige i Newsec.
  • Tilgængelighed Foreningen får en daglig administrator og controller, som er jeres faste forbindelse til resten af Newsec.
  • Mange fordele Jeres forening sparer mange penge gennem vores rammeaftaler med eksterne leverandører.

Foreningsadministration

Med en administrationsaftale hos Newsec får jeres forening en skræddersyet løsning med en kombination af vores tillægsydelser, der passer til jeres behov.

Letadministration

Vi tilbyder ’Let Administration’ til mindre ejer- og andelsboligforeninger på op til 20 boligenheder for kun 24.625 kr. inkl. moms.

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde jeres forening

Øvrige ydelser

ProBo

Newsec tilbyder ProBo som jeres forenings digitale og professionelle kommunikationsplatform. Med ProBo er alt det, der er vigtigt for foreningens bestyrelse og beboere, samlet ét sted - og kan tilgås 24/7.

Newsec Service - Opgaveløsning lige ved hånden

Med bestillingsplatformen Newsec Service har vi gjort det nemt for dig som lejer at komme i kontakt med din driftsleder (vicevært) på ejendommen og få løst dine opgaver hurtigt og effektivt. Den nye platform kan tilgås 24/7 fra din smartphone, tablet eller computer, så du kan oprette opgaver efter behov - lige når det passer dig. 

Vi tilbyder blandt andet rengøring, samling og flytning af møbler, opsætning af lamper og montering af fladskærme, bortkørsel af affald og udfører tilsyn med brandinstallationer og tekniske anlæg.

På nuværende tidspunkt tilbyder vi kun Newsec Service på udvalgte ejendomme. Hvis du vil høre mere om, hvordan jeres ejendom kan blive tilmeldt, kan du kontakte os på 45 26 07 80.

Vil du vide mere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Den gode byggesag

Går jeres forening med en drøm om at bygge om, bygge til eller bevare jeres ejendom i god stand? Tag fat i Newsec fra starten. Vi styrer jer godt og sikkert igennem hele byggesagen.

Brug for hjælp i din forening?

Så let er det at skifte til Newsec

Jeg vil gerne kontaktes

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om vores ydelser inden for ejer- og andelsboligforeninger.

Her kan du f.eks. uploade foreningens vedtægt, seneste årsrapport, seneste budget eller lignende.

Puk Rasmussen Salgsansvarlig Direkte +45 45 26 01 27

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Foreninger

* Obligatoriske felter

For at kunne levere nyhedsbrevet til dig, behandler Newsec dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores privatlivspolitik: https://www.newsec.dk/persondatabehandling/persondatapolitik-til-ekstern-brug-i- forbindelse-med-markedsforing/

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at følge linket nederst i nyhedsbrevene.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.