Newsec Advisory opruster med tre nye ansatte

Som et led i virksomhedens fortsatte udvikling har Newsec Advisory budt velkommen til tre nye kolleger.

Tre nye ansatte hos Newsec Advisory
16. august 2021

For at kunne imødekomme en stigende tilgang af opgaver har Newsec Advisory pr. 2. august 2021 ansat Beinta Julianna Magnussen, som rådgiver i Vurdering. Beinta kommer senest fra en rolle som vurderingskonsulent hos Stad Erhverv, hvor hun bl.a. har vurderet andelsboligforeninger. Hun er uddannet finansbachelor, ejendomsmægler og er netop ved at afslutte en diplomuddannelse i vurdering og ejendomsinvestering. Hos Newsec Advisory skal Beinta arbejde med valuarvurderinger af andelsboligforeninger samt vurderinger af erhvervsejendomme.

Med henblik på at styrke afdelingen for Salg og Udlejning har Newsec Advisory ansat David Stuhr Madsen som rådgiver pr. 2. august 2021. David er ved at færdiggøre sin kandidat i samfundsvidenskabelig jura ved Københavns Universitet, og derudover har han en finansbachelor. Siden 2016 har David arbejdet som studieanalytiker hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, dog har han senest siddet i afdelingen Salgssupport og Research, hvor han bl.a. supporterede de forskellige erhvervsafdelinger med analyser og præsentationer af deres sager. Hos Newsec Advisory skal David arbejde med udlejningssager.

Rana Seval Salievski er ansat som rådgiver i Corporate Real Estate, også pr. 2. august 2021. Rana er 24 år, uddannet revisor (cand.merc.aud.) og kommer senest fra en stilling i revisortilsynet hos Erhvervsstyrelsen. Hos Newsec Advisory skal Rana bl.a. beskæftige sig med strategisk ejendomsrådgivning, lejerrådgivning og kontraktforhandlinger. Newsec Advisory ønsker med ansættelsen af Rana at styrke sin position indenfor for Corporate Real Estate i Danmark.

Vores seneste ansættelser er et led i en strategisk konsolidering af virksomheden, som skal sikre, at vi fortsat kan følge med efterspørgslen samtidig med, at vi bibeholder vores høje niveau af rådgivning indenfor investerings- og erhvervsejendomsområdet. Vi er glade for at kunne byde så mange kompetente medarbejdere velkommen”, siger Morten Jensen, adm. direktør i Newsec Advisory A/S. 

Advisory København Vurdering og analyse Corporate Solutions Udlejning og salg Andelsboligforeninger År 2021
Hvem er Newsec? Læs mere
Advisory Læs mere
Newsec Advisory Kontakt os >>
Ejendomme til salg / leje Søg ejendomme>>
David Stuhr Madsen Commercial Advisor, Leasing +45 25 38 34 06