Arbejd hos Newsec Advisory

Jobmuligheder hos Newsec Advisory

Vores erhvervsrådgivere/-mæglere har typisk en videregående uddannelse som cand.merc, HD eller også en baggrund som boligmægler med adskillige års erfaring.

Vores back office har typisk også en uddannelse som ejendomsmægler.

Indenfor research og vurdering er man ofte også uddannet valuar eller RICS-certificeret.

Vi har en in-house marketing- og kommunikationsafdeling, hvor vi forestår såvel annonceringen for kunder og opdragsgivere som markedsføring af egne produkter og succeshistorier. En typisk uddannelsesmæssig baggrund er cand.merc.ling., cand.merc.kom og grafiker.

Derudover har vi medarbejdere beskæftiget i og med reception, service og HR.

  • Mangfoldig arbejdsplads
  • Sundhedsforsikring
  • Frokostordning
  • Sociale arrangementer

Karriereudvikling hos Newsec Advisory

I Newsec Advisory er det centralt for os, at udvikling både kan være horisontal såvel som vertikal.

Den horisontale karrierevej kan fx bestå af projektdeltagelse, jobudvidelse og -berigelse, hvorfor det også er muligt fx at flytte segment, når lejligheden byder sig.

Den vertikale karriere følger nedenstående titelstruktur:

  • Rådgiver/konsulent
  • Senior rådgiver/seniorkonsulent                  
  • Associate director
  • Associeret partner
  • Partner
  • Seniorpartner

Graduates og praktikanter hos Newsec Advisory

I det omfang der er behov og ressourcer, vil vi gerne tilbyde en eller flere en stilling som graduate – ofte med opstart i august måned. Primært rekrutterer vi kandidater med en lang videregående uddannelse, men den rigtige kandidat kan også have fx en AU i Finansiel Rådgivning.

Vi gennemfører i perioden august 2017 – juni 2019 et graduateforløb for 3 rådgivere samt 1 content coordinator. I perioden 2018-2020 har vi 3 graduates inden for rådgivning og vurdering.

Vores samfundsansvar (CSR) udmønter sig også i, at vi lejlighedsvis tager praktikanter ind – også 9. klasses skolepraktik. Da det er vigtigt for os, at de får en god oplevelse, gør vi det kun, når vi har mulighed for at tilrettelægge et udbytterigt program for perioden.

Ansættelsesprocedure i Newsec Advisory

Det er vigtigt for os at slå fast, at når du søger hos os, er der fuld fortrolighed. Det er også vigtigt, at du ved, at vi overholder påbud og guidelines ift. GPDR (Persondataforordning).

Vi opslår ledige stillinger på fx Jobindex, og her bedes du benytte det link, der er i annoncen for at søge.

Ansøgninger på andre opslag eller uopfordrede ansøgninger kan kun modtages via hr-a@newsec.dk. Du bedes således om ikke at indsende ansøgning og cv via en referenceperson.

Afhængig af stillingens indhold og karakter inviterer vi udvalgte kandidater til en 1. samtale. Går du videre herfra, inviteres du til en 2. samtale.

Vi lægger megen vægt på – udover dine faglige kompetencer – at du passer ind i vores organisation, og derfor kan du forvente at møde begge vores direktører ved disse samtaler.

Kontakt hos Newsec Advisory