Karriere

En organisation i bevægelse

I Newsec bliver du en del af en innovativ og entreprenant virksomhed, som konstant stræber efter at udvikle vores tilbud, vores medarbejdere og vores organisation. Vores medarbejdere har uvurderlige færdigheder, et stort engagement og møder sammen udfordringer for at opnå de bedste resultater. Newsec har et veldefineret værdigrundlag, hvor medarbejderen udgør hjertet af virksomheden.

En mangfoldig arbejdsplads

Newsec er en virksomhed med mange fagområder og mange forskellige typer af job. Tilsammen er vi ca. 500 konsulenter og rådgivere med en stor mangfoldighed i vores jobprofiler, kompetencer og uddannelsesmæssige baggrund.  Med vores mange forskellige kompetencer tilbyder vi alle aspekter inden for Property Asset Management og Advisory med løsninger, der er tilpasset den enkelte kundes behov.

OBS! Vi er i gang med at implementere et nyt rekrutteringssystem. Har du tidligere været tilmeldt vores Jobagent, og fortsat ønsker, at modtage notifikationer på ledige stillinger, skal du klikke på ”se ledige stillinger”. Herefter bliver du automatisk sendt videre til vores karriereside, og via Connect kan du oprette en ny profil. Som noget nyt, kan du via Connect sende en uopfordret ansøgning.

I vores karriereside kan du finde information om ledige stillinger, læse hvad vores medarbejdere siger om at arbejde i Newsec samt Connecte med os.

  • Excellence Viljen og evnen til at levere højkvalitetsløsninger og -tjenester, som overstiger både kundens højeste forventninger og konkurrenternes yderste evne.
  • Integrity Evnen til at sikre, at hver kundes integritet opretholdes 100 procent og at hver opgave udføres med kundens bedste for øje. Altid at arbejde med høj forretningsetik og moral.
  • Innovation Viljen og evnen til at søge, finde og afprøve nye løsninger, at lede udviklingen af nye services og tilbud. At vove at handle utraditionelt.

Kunne du tænke dig at blive en del af vores team?

Se vores ledige stillinger her

Ledige stillinger hos Newsec Advisory

Se ledige stillinger her

Ledige stillinger hos Newsec Property Asset Management

Se ledige stillinger her

En karriere inden for ejendomsudvikling og bæredygtighed

Frihed under ansvar, gode kollegaer og fokus på bæredygtige løsninger. Tara Naomi Hein Clausen er projektchef hos Newsec, hvor hun hver dag bliver udfordret i et miljø, der arbejder for at skabe de mest optimale løsninger for kunder, lejere og klima. I sit arbejde med udviklingen af morgendagens ejendomme, handler det om at være på forkant og se mulighederne og potentialet. Som projektleder i Newsec er Tara med til at få øje på de innovative løsninger, der kan skabe værdi for samarbejdspartnere og samfundet som helhed. 

Hør mere om Tara og hendes hverdag i videoen:

Please accept marketing-cookies to watch this video.

praktik-karriere.jpg

Praktik i Newsec

Som praktikant i Newsec bliver du en del af en ejendomsbranche i rivende udvikling og får prøvet kræfter med alle discipliner inden for ejendomsadministration. 

Læs mere her 

Newsec

Newsec tilbyder ejendomsejere, investorer og lejere et komplet udvalg af tjenester inden for ejendomsforvaltning og rådgivning. Vi er opdelt i to serviceområder:

Newsec Property Asset Management er et af de største ejendomsforvaltningsselskaber i Danmark. Vi tilbyder alle typer af services inden for ejendomsadministration, Asset Management, udlejning og bygherrerådgivning.

Newsec Advisory er en af branchens største ejendomsrådgivere med speciale i erhvervs- og investeringsejendomme. Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle aspekter af ejendomsbranchen.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Newsec property asset management som arbejdsplads

I Newsec Property Asset Management har vi brug for kompetente, engagerede og motiverede medarbejdere. Vi arbejder i et fordomsfrit miljø på tværs af forskellige fagligheder med det formål at skabe det bedst mulige resultat for vores kunder.

Vi tilbyder faglig og personlig udvikling i dagligdagen og afholder årlige medarbejdersamtaler, ligesom vi jævnligt gennemfører medarbejderundersøgelser til brug for den fortsatte udvikling af Newsec Property Asset Management.

For nye medarbejdere i Newsec Property Asset Management sikrer vi en god start med et overordnet introduktionsprogram til jobbet de første tre måneder samt en ”Newsec-dag”, der giver indblik i, hvilken forretning Newsec Property Asset Management er. 

Læs mere om at arbejde hos Newsec Property Asset Management 


Bettina Buch
Bettina Buch  Head of HR Mobil +45 30 77 32 30

Newsecs værdier?

Læs vores værdier

 

Newsec Advisory som arbejdsplads

I Newsec Advisory er der højt til loftet, hvorfor vi ansætter, udvikler og belønner resultatskabende medarbejdere.

Vi har løbende fokus på medarbejdertrivslen, hvorfor vi ca. 1 gang i kvartalet gennemfører en eNPS® survey (employee Net Promoter Score). Resultatet udmønter sig i en fælles tilbagemelding på både hvad vi aktivt vil ændre, men også hvad vi ikke for nuværende vil fokusere på.

Ligeledes har vi kvartalsvise handlingsplan-samtaler, der har 2 primære formål:

  • En trivselssamtale og hvordan vi kan understøtte at mål nås
  • Fastlæggelse af målene (KPI mv.)

Vi kommer hinanden ved – og derfor har vi adskillige sociale arrangementer fordelt henover året, og vores hyggelige fredagsbar. Vores kundefokus består af en integreret og uovertruffen mæglerfaglighed, solidt købmandskab og kompetent rådgivning. Herudover værner vi om vores integritet og agerer altid professionelt, ærligt og med rettidig omhu.

Læs mere om at arbejde hos Newsec Advisory