Tillægsydelser

Ikke kun administration

Newsec kan hjælpe jeres forening med meget andet end den daglige administration af foreningen. Går i for eksempel med store drømme om at føre et byggeprojekt ud i livet? Eller skal I have et overblik over tilstanden af jeres ejendom? Newsec kan hjælpe jer med det hele.

Byggeteknisk rådgivning

Projektafdelingen rådgiver foreningens bestyrelse om alle former for tekniske spørgsmål, der er om foreningsejendommen og assisterer bestyrelsen med at træffe de bedste beslutninger.
Udskiftning af vinduer, istandsættelse af facader, renovering eller etablering af nye tage. Opsætning af altaner, tagboliger, maling og renovering af opgange, renovering af kloakanlæg og fugtsikring af kældre er blot et lille udpluk af de rådgivningsopgaver, vi dagligt løser for vores foreningskunder.

Vi gennemfører en lang række af de opgaver, vi har rådgivet om, i forlængelse af den byggetekniske rådgivning. Projekterne bliver udbudt for at finde den helt rigtige og konkurrencedygtige pris på sagen. Bygge- og økonomistyring, samt den rigtige projektering og byggesagsbehandling, er succeskriterier, der naturligt indgår i projekter i foreningsregi.

 

 

Vedligeholdelsesplan

En vedligeholdelsesplan indeholder en oversigt over de anslåede vedligeholdelsesarbejder, der skal udføres på ejendommens bygningsdele i relation til deres nuværende tilstand og restlevetid.

Planen skal fungere som planlægningsværktøj og styringsredskab for foreningen. Vedligeholdelsesplanen omfatter en periode på 5 eller 10 år og foreslår udførelsestidspunkt for de enkelte aktiviteter, og hvor meget de estimeret kommer til at koste.

En vedligeholdelsesplan tager udgangspunkt i et øjebliksbillede, og danner baggrund for hvilke arbejder og mulige indsatser, der skal iværksættes på ejendommens bygningsdele og installationer.

Prioriteringen af enkeltopgaver eller indsatsområder foretages efterfølgende i samråd med foreningens bestyrelse og Newsecs byggetekniske rådgiver. Prissætning af aktiviteter er baseret på et overordnet overslag.

 

Vil du vide mere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Henrik, foreningsformand i A/B Slotskroen på Frederiksberg "Vi har nu i mange år haft glæde af Newsec som administrator. Vi værdsætter i særlig grad relationen og samarbejdet med vores dygtige og hjælpsomme tilknyttede medarbejdere. De er nemme at komme i kontakt med, og der er hurtig reaktion, når der er brug for det. Vi er altid sikre på at få god hjælp og rådgivning. Det er noget af det, der tæller, når hverdagen som foreningsformand er travl. "
Eva, A/B Oehlenschlægersgade 10-10 A, 1663 KBH V. "Newsec gør arbejdet nemt og smidigt for bestyrelsen. Der er altid kort vej til svar, hvis vi har spørgsmål. Newsec er en moderne administrator og digitale - vi kan underskrive alle dokumenter digitalt, så de sidder lige i skabet."
A/B Gl. Kalkbrænderivej 40 "Vi sætter pris på jeres hurtige reaktion i sager, og jeres grundige indsigt i vores forenings og ejendoms virke og aktiviteter."

Brug for hjælp i din forening?

Så let er det at skifte til Newsec

Jeg vil gerne kontaktes

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om vores ydelser inden for ejer- og andelsboligforeninger.

Her kan du f.eks. uploade foreningens vedtægt, seneste årsrapport, seneste budget eller lignende.

Puk Rasmussen Salgsansvarlig Direkte +45 45 26 01 27