Let administration

Let administration til de små foreninger

Har I som bestyrelse godt styr på administrationen, men mangler I et sikkerhedsnet, når der opstår nye udfordringer? Så er Let administration den helt rigtige løsning for jer. 

Vi klarer alle de basale opgaver. I får adgang til online værktøjet ProBo, hvor I kan følge med i alle dispositioner i foreningen. Hertil får I en foreningshjemmeside, der sikrer, at alle beboere i foreningen er opdateret med nyeste dokumenter. 

Let administration er en enkel og professionel løsning for foreninger med op til 20 enheder til markedets bedste pris pr. 1. januar 2023: kr. 24.625 inkl. moms årligt.

Læs mere om Let administration

Det kan i vælge til

Formandsassistance

Beboernes travle hverdag stemmer ikke altid overens med bestyrelsesarbejdet i ejer- og andelsboligforeninger. Derfor tilbyder Newsec nu Formandsassistance, hvor jeres formandsassistent varetager de daglige bestyrelsesopgaver.

Læs mere om formandsassistance

Inspektørordning

Newsecs projektafdeling tilbyder at være inspektør for foreningsejendomme med ansvar for den daglige drift. 

Vedligeholdelsesplan og tilstandsvurdering

En vedligeholdelsesplan indeholder en oversigt over de anslåede vedligeholdelsesarbejder, der skal udføres på ejendommens bygningsdele i relation til deres nuværende tilstand og restlevetid. 

Byggesager og byggeteknisk rådgivning

Newsec tilbyder alle vores foreninger et bredt udsnit af ydelser i forbindelse med byggeprojekter, herunder også byfornyelsesprojekter. Et samarbejde med os vil sikre en professionel behandling af jeres byggesag ud fra et byggeteknisk, økonomisk og juridisk perspektiv, så I nemt kan bevare overblikket. Læs mere om Den gode byggesag

  • Let administration Op til 20 enheder pr. 1. januar 2023: kr. 24.625 inkl. moms årligt
  • Fuldt overblik Online adgang via ProBo til foreningens regnskabsbilag, dokumentarkiv og meget mere.
  • Tilkøb ekstra ydelser Efter behov kan tilkøbes flere ydelser som byggeteknisk rådgivning og administration af løn til f.eks. vicevært.

Vil du vide mere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jørgen, formand i E/F C.J. Kuhlmanns Have "Newsec har været vores administrator i knap 9 år, og samarbejdet har været meget tilfredsstillende for os i bestyrelsen og for de enkelte lejlighedsindehavere. På den baggrund kan vi varmt anbefale Newsec som administrator."
Eva, A/B Oehlenschlægersgade 10-10 A, 1663 KBH V. "Newsec gør arbejdet nemt og smidigt for bestyrelsen. Der er altid kort vej til svar, hvis vi har spørgsmål. Newsec er en moderne administrator og digitale - vi kan underskrive alle dokumenter digitalt, så de sidder lige i skabet."
A/B Gl. Kalkbrænderivej 40 "Vi sætter pris på jeres hurtige reaktion i sager, og jeres grundige indsigt i vores forenings og ejendoms virke og aktiviteter."

Brug for hjælp i din forening?

Så let er det at skifte til Newsec

Jeg vil gerne kontaktes

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om vores ydelser inden for ejer- og andelsboligforeninger.

Her kan du f.eks. uploade foreningens vedtægt, seneste årsrapport, seneste budget eller lignende.

Puk Rasmussen Salgsansvarlig Direkte +45 45 26 01 27