Ejendomsservice

Vi passer på din ejendom, som var den vores egen

Stor erfaring og ekspertise

Vi kan levere alle typer af serviceydelser til din ejendom og sikre, at den daglige drift fungerer optimalt.

Vores ejendomsmestre og driftsledere tager hånd om dine lejere, servicerer ejendommen både inde og ude og sørger for at holde din ejendom i en god stand.

I vores afdeling Technical Management Services har vi samlet vores dygtige specialister inden for drift og vedligehold, projekt- og bygherrerådgivning, samt energi og indeklima.

  • Vores perspektiv rækker frem i hele bygningens levetid. Vi forpligter os ud over selve byggeriet, da vi også står for driften, når projektet er afsluttet.
  • Vi er bredt funderet i vores ydelser og formår at se projektet og driften som en samlet helhed. Derfor kan vi tilbyde en helhedsbaseret rådgivning.
  • Udvikling af ejendomme for foreninger, pensionskasser og investeringskunder, hvor vi altid er i tæt dialog med beslutningstageren om projekterne.

Drift og Vedligehold

Bygningsdrift er i højsædet i Newsec. Vi sørger for, at den daglige drift i dine ejendomme fungerer optimalt.

Newsec Service - Opgaveløsning lige ved hånden

Med bestillingsplatformen Newsec Service har vi gjort det nemt for dig som lejer at komme i kontakt med din driftsleder (vicevært) på ejendommen og få løst dine opgaver hurtigt og effektivt. Den nye platform kan tilgås 24/7 fra din smartphone, tablet eller computer, så du kan oprette opgaver efter behov - lige når det passer dig. 

Vi tilbyder blandt andet rengøring, samling og flytning af møbler, opsætning af lamper og montering af fladskærme, bortkørsel af affald og udfører tilsyn med brandinstallationer og tekniske anlæg.

På nuværende tidspunkt tilbyder vi kun Newsec Service på udvalgte ejendomme. Hvis du vil høre mere om, hvordan jeres ejendom kan blive tilmeldt, kan du kontakte os på 45 26 07 80.

Jeg vil gerne kontaktes

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om drift af ejendomme.

Søren Ballesgaard Director Technical Services Direkte +45 45 26 86 74