Byggeteknisk Rådgivning

Newsec tager hånd om alle aspekter af din ejendom. Skal vi hjælpe med at udvikle?

Vi får bygninger til at performe bedst muligt

I Newsec udvikler vi ejendomme, så de performer bedst muligt. For lejerne, der bor eller arbejder i bygningerne, og for vores kunder, så vi øger værdien af deres ejendomsportefølje.

I vores afdeling Technical Management Services har vi samlet vores dygtige specialister inden for projekt- og bygherrerådgivning, drift og vedligehold samt energi og indeklima.

Her kombinerer vi vores viden om bygningers performance med vores driftsledernes lokale tilstedeværelse på ejendommene og nye digitale løsninger. Så vi kan udføre projekter, der skaber tilfredshed blandt lejerne og værdi for ejendomsejerne på den lange bane.

  • Vores perspektiv rækker frem i hele bygningens levetid. Vi forpligter os ud over selve byggeriet, da vi også står for driften, når projektet er afsluttet.
  • Vi er bredt funderet i vores ydelser og formår at se projektet og driften som en samlet helhed. Derfor kan vi tilbyde en helhedsbaseret rådgivning.
  • Udvikling af ejendomme for foreninger, pensionskasser og investeringskunder, hvor vi altid er i tæt dialog med beslutningstageren om projekterne.

Jeg vil gerne kontaktes

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om byggeteknisk rådgivning.

Flemming Poulsen Head of Technical Management Services Direkte +45 86 75 63 70