Vores værdier

Passion for colleagues and clients

I Newsec er vores værdigrundlag "Passion for colleagues and clients" – i denne rækkefølge. Ved at sætte vores medarbejdere først sikrer vi et stærkt samarbejde, som skaber engagement til vores kunder. Derudover består vores underliggende kerneværdier af excellence, integrity og innovation.

Hvis vi kan skabe en kultur, hvor alle medarbejdere føler sig godt tilpas og værdsatte, skabes en helt særlig kundeoplevelse. Og vores succes er et resultat af vores kunders succes.

Excellence Viljen og evnen til at levere højkvalitetsløsninger og -tjenester, som overstiger både kundens højeste forventninger og konkurrenternes yderste evne.
Integrity Evnen til at sikre, at hver kundes integritet opretholdes 100 procent og at hver opgave udføres med kundens bedste for øje. Altid at arbejde med høj forretningsetik og moral
Innovation Viljen og evnen til at søge, finde og afprøve nye løsninger, at lede udviklingen af nye services og tilbud. At vove at handle utraditionelt.

Newsec

Newsec tilbyder ejendomsejere, investorer og lejere et komplet udvalg af tjenester inden for ejendomsforvaltning og rådgivning. Vi er opdelt i to serviceområder:

Newsec Property Asset Management er et af de største ejendomsforvaltningsselskaber i Danmark. Vi tilbyder alle typer af services inden for ejendomsadministration, Asset Management, udlejning og bygherrerådgivning.

Newsec Advisory er en af branchens største ejendomsrådgivere med speciale i erhvervs- og investeringsejendomme. Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle aspekter af ejendomsbranchen.

Please accept marketing-cookies to watch this video.
Property Asset Management Læs mere
Property Asset Management Kontakt os
Advisory Læs mere
Newsec Advisory Kontakt os >>