Newsec får nyt, skarpere og mere relevant brand

I en indsats for bedre at kunne spejle sig i kundernes ambitioner samt intensivere virksomhedens fokus på digitalisering og innovation, fornyer Newsec sig selv. Med et opdateret brand tager Newsec samtidig endnu et skridt i den europæiske vækstrejse.

Newsec logo
2. juni 2022

Med lanceringen af ​​et styrket, mere fokuseret brand og visuelt udtryk, ønsker Newsec fortsat at være en stor aktør inden for ejendomme i hele Europa og samtidig udvide rammerne for, hvordan virksomheden kan hjælpe sine kunder.

”De tjenester og løsninger, vi leverer, er mere relevante end nogensinde set i lyset af den globale udvikling; med accelererende digitalisering, flere mennesker, der bor og arbejder i byer, og alle de energi- og miljømæssige udfordringer, vi står over for. At være førende inden for innovation og tekniske løsninger har været centralt for Newsec i lang tid. Vi er glade for at være med til at drive den udvikling videre og tage det næste skridt på vækstrejsen ved at give hele virksomheden et tydeligere udtryk,” lyder det fra Patrik Attemark, CEO i Newsec.

Styrket fælles identitet

Newsecs historie går årtier tilbage – virksomheden blev grundlagt i 1994 og er i dag til stede i syv nordiske og baltiske lande. Med mere end 2.400 medarbejdere i de fire forretningsområder Property Asset Management, Advisory, Investment Management og Energy Transition er Newsec den største aktør i Norden og Baltikum.

Energy Transition, tidligere kendt som Infra, skifter navn i forbindelse med det nye brand for bedre at afspejle et fokus på det skift, Newsec ser på energimarkedet og i energiforsyningen, hvor virksomheden også sigter mod at tage en nøglerolle i at understøtte ejendomsbranchen.

”Vi er stolte af vores arv, og vi ser frem til vores fortsatte rejse med ambitionen om at etablere Newsec som en førende ejendomsforvalter og -rådgiver i Europa, der i endnu højere grad vil understøtte værdiskabelse og en bæredygtig udvikling af vores kunders porteføljer. Med vores viden, erfaring og historie sætter vi nu kursen mod en ny og spændende fremtid med en moderniseret måde at kommunikere og udtrykke os på,” uddyber fra Patrik Attemark.

Varemærkenavnet og det juridiske navn for selskabet på koncernniveau forbliver henholdsvis Newsec og Newsec AB.

Property Asset Management Advisory

Læs alle nyheder

Læs alle vores nyheder her