Newsec er medlem af Proptech Denmark

Newsec Property Asset Management og Newsec Advisory indgår i et fælles medlemskab af Proptech Denmark – en medlemsorganisation, der samler ejendomsbranchen omkring temaerne innovation og digitalisering.

Proptech logo
6. September 2022

Som medlemmer vil Newsec bygge videre på sin position som en førende servicevirksomhed inden for ejendomsbranchen. I dag tilbyder Newsec sine investorer, ejendomsejere og lejere et komplet udvalg af tjenester inden for de fire forretningsområder Property Asset Management, Advisory, Investment Management og Energy Transition. 

Et medlemskab, der udvider perspektiverne

Hos Proptech Denmark får Newsec bl.a. mulighed for at bygge videre på vores viden, ydelser og kompetencer, blive klogere på de nyeste trends samt udveksle erfaringer på tværs af branchen. 

"I vores jagt på forskellige perspektiver kan vi godt lide at udfordre hinandens antagelser og dele ideer på alle niveauer - så vi kan påvirke og i sidste ende løse nogle af de problemer, vi møder. Vi søger altid de bedste løsninger for vores virksomhed, vores kunder og samfundet; og vi mener, at PropTech Danmark og dets fælleskab er et fantastisk plateau for den søgning,” siger Kim Andersen, administrerende direktør i Newsec Property Asset Mangement Danmark.

Aktiv deltagelse i branchens fremtid

Takket være store volumener og lokal tilstedeværelse, kombineret med dybdegående forståelse for ejendomssektorens behov og muligheder, har Newsec gennem årene opbygget en unik viden om ejendomsmarkedet i Danmark og Nordeuropa. En viden, der skal ud at leve, lyder det fra Morten Jensen, administrerende direktør i Newsec Advisory i Danmark.

”Vi glæder os til at mødes, sparre og dele viden om alt fra digitale muligheder til forretningsudvikling med vores dygtige kollegaer og partnere i branchen. Vi ser Proptech Denmark som det helt rette forum for os at støtte – og fortsat tage aktiv del i branchens digitale vækst i fremtiden.” 

Proptech Denmark er en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for en styrkelse af ejendomsbranchen. Organisationens formål er at fremme innovation og teknologi i fast ejendom, byggebranchen og det byggede miljø som helhed.

Læs alle nyheder

Læs alle vores nyheder her