Mød Newsec på Boligforeningernes Dag

Newsec deltager igen på Boligforeningernes Dag. Tilmeld dig gratis her.

Mød Newsec på Boligforeningernes Dag
27. februar 2023

Newsec deltager lørdag den 4. marts 2023 på messen, der samler bestyrelser og engagerede beboere fra de tre største boligsektorer, nemlig andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger.

Messen, der finder sted i Forum i København, har til formål at inspirere, levere viden til og stille netværk til rådighed for bestyrelser fra alle typer foreninger. Dermed skal messen bidrage til at bestyrelserne kan sætte sig i spidsen for at udvikle harmoniske og veldrevne boligforeninger, der skaber bedre rammer for boligerne og et bedre socialt liv for beboerne.

I Newsec stiller vi igen i år med et stærkt team af foreningsadministratorer og repræsentanter fra vores foreningsafdelingen. 

”Vi glæder os til at tale med de mange besøgende på messen om de fordele, man har som foreningskunde i Newsec. Det, der kendetegner Newsec er, at vi har rigtig mange kompetencer in-house, og det kan man som forening drage fordel af i mange sammenhænge. Vil bestyrelsen frigive tid fra det administrative, har I juridiske spørgsmål eller går I med planer om et stort byggeprojekt, så kan Newsec hjælpe,” siger Puk Ramussen, der er Key Account Manager for foreningsejendomme i Newsec.

På Boligforeningens Dag 2023 er det muligt at opleve en lang række oplægsholdere samt mere end 100 udstillere, der alle er rådgivere, entreprenører eller leverandører til boligforeninger. 

På messens to scener, Hovedscenen og Torvescenen, vil der dagen igennem være oplæg om relevante emner for bestyrelser i boligforeninger. Der vil også være foodtrucks og kaffevogne, så alle kan få stillet sult og slukket tørst. 

I Newsec glæder vi os til at møde jer på Boligforeningens Dag 2023 til en god, faglig snak omkring jeres forening.

Det er gratis at deltage på Boligforeningens Dag 2023. Alt du skal gøre er at tilmelde dig.

Sted: Boligforeningens Dag 2023 foregår i Forum København, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg. 

Tidspunkt: Lørdag d. 4. marts 2023 og er åben fra kl. 9.00-17.00.

Mød Newsec på stand 6D.

Property Asset Management