Kim Andersen ny direktør for Newsec

Newsec Property Asset Management har indgået aftale med en ny administrerende direktør til den danske del af den nordiske ejendomsforvalter.

Kim Andersen ny direktør for Newsec
2. juli 2021

Det bliver Kim Andersen, der kommer fra en stilling som Vice President i If Skadeforsikring, som fra 1. september 2021 skal stå i spidsen for de 575 medarbejdere i Danmark og samtidig indtræde i Newsecs nordiske ledelse.

Kim Andersen kommer med erfaring fra nordiske organisationer og har de seneste syv år arbejdet i If Skadeforsikring, senest som Vice President, Head of Sales & Service, hvor han har været ansvarlig for en salgsorganisation med 300 medarbejdere. Et særligt fokus i sin tid i If Skadeforsikring har været på den digitale tranformation, forretningsudvikling, kultur og strategiske partnerskaber.

”Jeg er rigtig glad for, at vi har fundet en empatisk og entreprenant leder til Newsec, der har bevist, at han kan opnå resultater med udgangspunkt i motiverede og glade medarbejdere. Kim har omkring tyve års erfaring med samarbejde i nordiske virksomheder og en stærk track-record, når det gælder transformation af forretningsområder og organisationer. Samtidig kommer han fra en branche, der også lever af langvarige kunderelationer og værdiskabelse. Med de kvaliteter er Kim den helt rigtige til at lede Newsecs danske forretning og indfri vores ambitioner om ekspansion på det danske og nordiske marked,” siger Björn Lindeborg, chef for Newsec Property Asset Management i Norden.

Ejendomsforvaltning i rivende udvikling

Den 38-årige Kim Andersen ser frem til det næste skridt i karrieren og til at bruge sin erfaring i en virksomhed og branche i kraftig udvikling.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med arbejdet og møde mine nye kollegaer. Newsec er en spændende virksomhed med fokus på medarbejdere og kultur og med et stærkt kundetilbud qua bredden i ydelserne og den solide markedsposition. Jeg ser frem til at være med til at styrke vores organisation og skabe en endnu mere attraktiv arbejdsplads. Samtidig håber jeg på, at jeg vil kunne bidrage til, at vi bliver endnu skarpere på vores kunders behov og udnytte vores mange kompetencer og synergier på tværs af de nordiske markeder,” siger Kim Andersen, kommende adm. direktør i Newsec, og fortsætter:

”Jeg er imponeret over den udvikling ejendomsbranchen gennemgår i disse år i forhold til internationalisering og digitalisering. Det minder mig på mange måder om det, jeg kender til fra forsikringsverdenen. Men jeg går ydmygt til opgaven, samtidig med at jeg glæder mig til at udfolde det potentiale, Newsec har, når det kommer til at skabe øget værdi for vores kunder og hjælpe dem med nye løsninger inden for digitalisering, automatisering og bæredygtighed.”

Kim Andersen tiltræder den 1. september 2021 som adm. direktør for Newsec Property Asset Management Denmark A/S, hvor han tager over fra Thomas Kempf, der skiftede til Forenede Service A/S 1. maj i år.

Newsec Property Asset Management er den største ejendomsforvalter i Nordeuropa med i alt 46 millioner kvadratmeter under forvaltning.

Property Asset Management År 2021