Nyheder

Nyheder og artikler

 • Valuarvurdering andelsbolig

  Mere gennemsigthed med de nye vurderingsregler

  1. marts 2021 Andelsboligforeninger kan ikke længere benytte sig af den offentlige vurdering til at fastsætte deres andelskrone.
 • Thomas Kempf

  Newsec øger omsætning og sætter fart på nye løsninger

  25. februar Newsec Property Asset Management Denmark A/S kom trods coronakrisen ud af 2020 med et overskud på 5,3 mio. kr. efter skat. Blandt indsatsområderne i 2021 bliver øget lejerservice og hjælp til investeringskunder med at indfri deres bæredygtigheds- og klimamål på ejendommene.
 • Ny Seniorrådgiver til Corporate Real Estate

  22. februar 2021 Søren Voss er pr. 8. februar 2021 ansat som seniorrådgiver i Corporate Real Estate hos Newsec Advisory. Søren er uddannet jurist, og har bl.a. erfaring fra en række kommercielle roller hos CBRE Global Workplace Solutions og A.P. Møller-Mærsk.
 • stigende behov for rådgivning i forbindelse med værdiansættelsen

  Newsec udvider Vurderingsafdelingen

  05. februar 2021 Der er tale om Cand.merc. (FIR) Peter Sand, Ejendomsmægler MDE og Diplomvaluar, samt Finans BA Philip Andersen, Ejendomsmægler MDE. Begge kommer med solid erfaring fra tilsvarende stillinger.
 • Robin Rich: Head of Research

  Ny Head of Research ansat hos Newsec Advisory

  28. januar 2021 Robin Rich (Cand. Polit), tiltrådte d. 04-01-2020, som ny Head of Research hos Newsec Advisory.
 • Newsec skal hjælpe Danica Ejendomme med at nå ambitiøse klimamål

  6. januar 2021 Danica Ejendomme er netop kommet med en ny bæredygtighedsstrategi og markante klimamål. I den forbindelse har Newsec Property Asset Management det seneste år hjulpet Danica Ejendomme med at skabe datagrundlaget for strategien.
 • Kontorlejemål flyttes til Carlsberg Byen

  Estée Lauder Companies flytter hovedkontoret mere centralt

  23. december 2020 Virksomheden skal bo midt i det historiske centrum af bryggerikvarteret. Ejendommen er tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter og døbt ”Mineralvandshuset”.
 • Newsec Advisory Rapporter

  Det Danske Ejendomsmarked Efterår 2020 – Digitalt!

  24. november 2020 Newsec Advisory er nu klar med en spritny udgave af Det Danske Ejendomsmarked. Og for første gang er udgivelsen udelukkende digital, hvilket vi håber er til gavn for både læseoplevelsen og miljøet
 • Newsec Advisory får ny hjemmeside og mæglersystem

  27. oktober 2020 Grundlaget for den nye hjemmeside har ifølge Newsec Advisory, været under udvikling siden foråret 2020. Processen er forløbet efter tidsplanen og hjemmesiden er lanceret primo oktober.
 • Ordnung åbner eksklusivt kontorhotel i ATP-ejet ejendom

  20. oktober 2020 Newsec Advisory har igen formidlet en genudlejning i ATP’s portefølje, denne gang i en tre-partforhandling hvor den tidligere lejer, 3Shape, havde valgt at udvide tættere på sit hovedkontor i Holmens Kanal.