Kickstart din karriere hos Newsec

Drømmer du om at blive en del af ejendomsbranchen?

Som praktikant i Newsec bliver du en del af en ejendomsbranche i rivende udvikling og får prøvet kræfter med alle discipliner inden for ejendomsadministration. 

Newsec er Nordens største ejendomsforvalter, og vi tilbyder mange muligheder for at komme i praktik hos os, uanset om du er ved at tage en uddannelse som finansbachelor eller finansøkonom.

Hos os får du ansvar for dine egne kunder og opbygger din egen portefølje af ejendomme. Du får en dagligdag med masser af udfordringer og variation – enten i vores afdeling for foreningsejendomme, investeringsejendomme eller regnskab. 

  • Mentorordning Din mentor vil sørge for, at du får den nødvendige sparring, udvikler dine personlige og faglige kompetencer og indfrier målene for praktikken.
  • Gode karrieremuligheder Få foden indenfor en branche og virksomhed i rivende udvikling, og få kickstartet din karriere indenfor ejendomsbranchen.
  • Fleksible arbejdsforhold Vi har fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemme. Hos os handler det om medarbejdertrivsel og frihed under ansvar.
  • Et godt fælleskab Vi er gode til at danne et godt socialt sammenhold gennem arrangementer som f.eks. fredagsbarer, sommerfest, julefrokost osv.

ansøg
om praktik

Er du ved at uddanne dig til finansøkonom eller finansbachelor?

FINANCIAL
CONTROLLER

Skal du i praktik som financial controller i Lyngby?

Kickstart din karriere og bliv controller

Hør nogle af vores tidligere praktikanter fra finansbacheloruddannelsen fortælle om deres vej ind i branchen, hvordan det er at være praktikant i Newsec, og hvordan deres dagligdag ser ud i dag.

"Som Controller sidder jeg med en portefølje bestående af 35-40 kunder. Jeg sidder både med ejer- & andelsboligforeninger, så jeg har bred regnskabsforståelse af ejendomsforeninger. Derudover er jeg blevet en del af en ny afdeling, hvor vi bygger virtuelle assistenter (robotter) til internt brug i virksomheden."
Tobias Bauer, Controller i Newsec.

Det kan vi tilbyde

Hos Newsec bliver du en del af en uformel, dynamisk organisation, hvor faglighed, personligt engagement og sociale egenskaber værdsættes, og hvor mange forskellige faggrupper mødes og samarbejder.

Vi lægger vægt på en fleksibel hverdag, hvor du har indflydelse på dine egne opgaver. Som praktikant får du ansvar for din egen ejendomsportefølje og vil arbejde sammen med et team af kompetente kollegaer, der gerne deler ud af deres erfaringer.

Som praktikant i Newsec får du tilknyttet en mentor. Din mentor er med til at sørge for, at praktikforløbet lever op til dine forventninger, og at du udvikler dig fagligt under hele forløbet.

Efter endt praktikperiode er der gode muligheder for fastansættelse. Endeligt har vi en lang række sociale arrangementer.

Det forventer vi

I Newsec er barren sat højt, men til gengæld får du også masser af ansvar fra første dag. Du kan forvente en virksomhed, der arrangerer sig i dig og din videre udvikling blandt andet ved løbende kurser og videreuddannelse. 

For at komme i praktiv i Newsec, skal du være tilknyttet finansøkonom- eller finansbacheloruddannelsen og have bestået eksaminerne gennem studiet.

Som det gælder for vores øvrige medarbejdere, forventer vi af alle vores praktikanter, at de er dedikerede og arrangerer sig i jobbet. Videreuddanner sig og videreudvikler sig.

Vil du i praktik hos Newsec? Ansøg her

Financial controller praktikanter i Lyngby